TMZ Filo Kiralama – Uzun Dönem Araç Kiralama

Bildiğiniz gibi filo kiralama , günümüzde bir çok şirketin , finansal ve yönetimsel kolaylıklarından dolayı tercih ettiği bir operasyondur. Şirketlerin yanı sıra artık günümüzde bireyler de , uzun dönem araç kiralama yolunu seçerek , bir çok avantajdan yararlanabilmektedir. Başlangıçta finansal açıdan karlı gözükmeyen yıllık araç kiralama, artık her geçen gün daha fazla şekilde tercih edilmektedir.

Bu yazımızda sizlere Filo Kiralamanın yanı sıra bireysel araç kiralama hizmeti veren bir şirketi tanıtıcaz, TMZ Filo Kiralama. TMZ , filo kiralama konusunda yıllardır deneyimli , İstanbul, Bahçelievler ‘de konumlanmış bir firmadır. Aynı şekilde bireysel uzun dönem araç kiralama  hizmeti de veren TMZ , operasyonel anlamda tüm sorumluluklarını bilen, güvenilir bir firmadır.

Peki Filo Kiralama Dediğimizde Neden Bahsediyoruz ?


Filo Kiralama , bir şirketin tüm araçlarını satın almak yerine, başka bir araç kiralama firmasının vasıtasıyla kiralaması ve istediği operasyonel sorumlulukları araç kiralama firmasına devretmesidir. Firma böyle bir operasyonel değişiklik yaparak , bir çok avantaj sağlar. Filo Kiralama avantajlarını daha detaylı olarak bu linkten inceleyebilirsiniz. Genel itibari ile , bu operasyonun araç kiralama firması tarafından gerçekleştirilmesi, bilançoda borç yükümlülüğünü azaltır, aylık faturalar ile muhasebesel kolaylıklar sağlar , maliyetleri düşürür ve operasyonel sorumlulukları (araç bakımı, yol yardım,filo yönetimi vs) araç kiralama firmasına devreder.

Bireysel Uzun Dönem Araç Kiralama Nedir ?


Bireysel uzun dönem araç kiralama , artık bireylerin araç satın almak yerine, araç kiralama firmasından yıllık şekilde kiralama yolunu seçmeleridir. Günümüzde araca sahip olmak hala baskın içgüdü olsa da , bir çok avantajından dolayı yıllık araç kiralama gün ve gün kullanıcılar tarafından artarak tercih edilmektedir. İnsanlar artık arabayı yatırım aracı görmediklerinden dolayı , 1.sınıf son model araçlara yüksek meblalar verip , bir de üstüne bu araçları banka kredileri ile alıyorlarsa, kredi faizlerini ödeyip araca sahip olmak, 2 3 sene sonra da değiştirirken oluşan mali kayıbı sıfıra indirmek için bireysel araç kiralama yoluna gidebilmektedir. Kullanıcı her sene son model aracını kiralayabilir ve sene sonunda istediği başka bir son model araç ile değiştirip , sürekli olarak son model araç kullanabilir. TMZ Filo Kiralama , bireylere bu konuda hizmet vermekte, sürekli müşterilerine her yıl artan avantajlar sunabilmektedir.

Operasyonel araç kiralama geniş bir operasyonel duruma hitap ettiğinden , filo kiralama şirketlerini ön plana çıkaran değişkenler genellikle detaylarda saklı olabiliyor. Bir firmanın sunduğu hizmeti, başka bir firma sunamayabiliyor veya fiyat farklılıkları oluşabiliyor. Bu yüzden firmalar veya bireyler uzun süreli araç kiralama kararı aldıklarında, mutlaka firmaları iyi incelemeli, hangi operasyonel farklılıkları bünyelerinde bulundurduklarını öğrenmelidir.

Filo Kiralama Fiyatları

Filo Kiralama fiyatları , bir çok firma tarafından değişkenlik gösterebilen fiyatlardır. Şirketler geniş araç portföyünü farklı marka ve model araçlar ile kiraladıklarından, ve farklı operasyonel ihtiyaçları bulunduğundan dolayı , filo kiralama şirketleri , her filo kiralama başvurusuna özel fiyat verebilmektedir. Filo Kiralama Fiyatları konusunda detaylı bilgi almak için linki tıklayabilirsiniz. Bu yazıda filo kiralama fiyatlarını belirleyen değişkenleri inceleyebilir, sizler de şirketlerden fiyat talep ettiğinizde, bu değişkenleri göz önünde bulundurabilirsiniz.

Filo Kiralama konusunda herhangi bir sorunuz veya merak ettiğiniz herşey için sizleri TMZ Filo Kiralama ofisimize bekleriz. Bizlerle iletişime 7/24 geçebilirsiniz.

TMZ – İletişim
Bahçelievler Mahallesi Ömür Sokak No 10/1
Bahçelievler / İstanbul

Telefon : 0 212 505 03 06
Mobil    : 0 507 047 46 64 – 0 532 356 81 32
Fax        : 0 212 505 03 06


2 yorum :

Konuyla ilgili yorumlar yapabilir, aracınızda yaşadığınız bir problemi diğer kullanıcıların okuması ve yorumlaması için paylaşabilirsiniz.